Konsertupplevelse

Veronica Aronsson berättar om sin konsertupplevelse – efter rafflande facebook tävling 🙂

Igår fick jag två biljetter till Rotarys arrangemang – musikklassernas konsert med Anna Sahlene. Jag kunde inte gå själv utan lade ut en liten “tävling på Facebook. Lycklig vinnare blev Veronica Aronsson. Här berättar hon om kvällen.

Hej Mattias! Tack ännu en gång för biljetterna till gårdags kvällens konsert med K-holms Musikklasser och Anna Sahlene som gästartist! Ska försöka skriva lite om konserten..

Vilken konsert! Vilka otroligt duktiga musikaliska ungdomar vi har i stan! En stor eloge till musiklärarna Hasse Thörnberg, Bosse Sundahl och Marie Axelsson! Konserten inleddes som vanligt med att kören framförde “Uti vår hage” och “En vänlig grönskas rika dräkt” acapella i den nästan fullsatta tallåsaulan, mycket stämningsfullt!( Härligt med körsång då jag själv sjunger i kör)! Jovan Radomir var som vanligt en bra konferencier som presenterade allt och skojade med kören. Anna Sahlene var en perfekt artist som avslappnat pratade med publik och kör! Anna och kören och bandet hade BARA övat tillsammans under onsdagen inför kvällen konsert! Under konserten så delade Rotary ut pengar till Sisu Idrottsutbildarna Södermanland och där ska Rotary se till så att fem idrottsföreningar under året ska utbilda ledare, funktionärer och utövare i att bekämpa droger och våld. Föreningarna ska sedan certifieras som drogfria. Perfekt, tycker jag! Efter pausen så bjöd kören på “Lollipop” acapella och när låten var slut så slängdes det ut godis till publiken! Konserten bjöd på solosånger av Anna Sahlene, vi fick höra 3 nya låtar som kommer på skiva i höst! Kören körade, ibland hela eller delar av kören. Det framfördes musik av olika grupper som spelade 80-talsmusik, t.ex. Sting och Toto. Några elever sjöng solo med kören bakom sig och det var riktigt bra!! Jovan Radomir fick med mikrofonens hjälp den då “spontana” publiken att stå upp och klappa med i låtarna! Avslutningsduetten “You’re the Voice” som framfördes med Anna och Rasmus fick hela aulan att gunga! Som sagt en grym konsert! Hoppas några elever fortsätter med musik av något slag för det finns så många bra talanger!!! Efter konserten gick man hem med ett leende på läpparna och låtarna i huvudet! /Veronica

Dela: