Älska dig själv

Det finns fantastisk musik om kärlek. Musik som verkligen kan uttrycka den fantastiska lust som finns i att älska någon annan.

En handledare jag hade för några år frågade mig vem den viktigaste personen i mitt liv var. Det självklara svaret är att jag själv är den viktigaste personen, men det var inget som kom spontant för mig. Med åren har jag kommit fram till att han nog hade rätt och att det inte förminskar min kärlek till andra. Men i slutändan är det mig själv jag lever med hela mitt liv.

Det finns många teorier om hur vi människor hänger ihop. För att få balans i oss själva kan vi uttrycka det som att känsla-tanke och handling måste hänga ihop. Att vi ska se vårt dolda jag. Att vi ska komma i kontakt med barnet inom oss. Egentligen så handlar det nog om att acceptera sig själv och försöka tycka om sig själv i alla delar. Genom att tycka om sig själv kan vi tycka om andra.

Så varför inte lyssna på den underbara kärleksvisan och känna att varje ord är till dig själv. Till ditt inre. Tyck om dig!

Ha en underbar fredag!

Dela: