Annie – Musikalen – Människorna

Förra helgen var jag och min yngsta dotter och hennes kompis på musikal. [wikipop language=”sv” search=”Annie (musikal)”]Musikalen Annie[/wikipop] var på två akter på vardera över en timme. En utmaing med två sexåringar kan man tro, men herregud det var helt magiskt. Vi satt längst fram och inte ens godiset blev uppätet 🙂

 

Här är från vänster Ida Carlsson (Lily), Hampus Larsson (Rooster)  och Kristina Issa (Miss Hannigan) i en strålande scen om potentiellt svek.

I mitten Gustav Karlsson (Roosevelt) som gjorde en mycket trovärdig president med stundom urusla rådgivare. Som sagt, man är inte bättre än sina medarbetare!

Magnus Eriksson (Oliwer Warbucks) och Elin Gillstam (Annie) i en scen om hur ungdomlig frihet i tanke och handling kan öppna vägar till ditt inre.

Jag stötte faktiskt på Magnus och en annan av skådespelarna, Nils Frykman i McDonalds-kön i tisdags och kände spontant för en hyllning, vilket det också fick bli. Grabbarna såg både nöjda och lite chockade ut. De är stjärnor!

Nellie Bössa (Grace) konstaterar att Annies föräldrar verkar vara funna.

Den enorma stjärnan Elin Gillstam (Annie) gjorde genom hela musikal en helt enorm insats. Här med medspelande hund i perfekt samspel.

På det hela taget en helt enorm samling unga skådespelare som jag tror vi kommer att få se mycket av i framtiden.

Tack alla medverkande.

Utan Kulturskolan och DuD och med en speciell eloge till Jenny Wistbacka (regi), Ylva Sundahl (sånginstruering), Annicka Halvarsson (producent) och Susanne Karlsson-Ström (koreografi) så hade vi aldrig fått denna upplevelse.

Det är den typen av engagemang som bygger framtiden, lyfter människor och skapar nytt.

Tack!

Dela: