Det finns ett jag

The Beach XV by Michelle BreaDet finns ett jag

Döljt bakom masken 

Döljt bakom alla måsten

Döljt bakom mina rädslor

Döljt bakom allt jag borde

Döjlt bakom andras skuggor

Döljt bakom vuxenlivets ansvar

Döljt bakom det omedvetnas påverkan

Döljt bakom mina obearbetade smärtor

 Jag ska skingra molnen!

Dela:
  • Pingback: Mattias Jansson (@Kommunchef) (@Kommunchef) (@Kommunchef)()

  • Sven Tegsveden

    Intressanta tankar. Men kanske är det så, att om du/jag lyckas skingra molnen, så blir vi besvikna. Där bakom kanske inte finns det eftersökta jaget. Bara – ingenting. Kanske är det tvärtom så att summan av just det som du räknar upp – masken, alla måsten, rädslorna, etcetera – är just jag…

    Häpp!

    (Ursäkta Peroni  att jag lånade ditt Häpp! ©, men det passade så bra här.)