Förändringar i vår IT-verksamhet

Katrineholms Kuriren skriver

IT-chefen får inte vara kvar – Katrineholm – kkuriren.se.

Det som hänt är att vi är överens om att Hans Haglund slutar som IT-chef när förordnandet efter nästan sex år går ut vid årsskiftet. Anledningen är att IT-kontorets leverans inte uppfyller verksamhetens behov och att Hans just nu inte finner kraft att som personalansvarig på IT-kontoret fortsätta driva igenom den nödvändiga förändringen.

Fackliga förhandlingar om IT-kontorets ledning och organisering genomförs under denna månad.

Dela:
 • Pingback: Katrineholmsbloggar (@KHOLMbloggar) (@KHOLMbloggar)()

 • Hasse Haglund

  Så är det, men pressen vinklar som de vill, förhoppningsvis blir det rätt i morgondagenstidning efter att jag pratat med dem.
  Måste även säga att jag ser med glädje på denna utveckling, och är redo att lämna över till en person med mer kraft än mig.

  Hans haglund
  IT-chef fram till årsskiftet.

  • Sex år är en lång tid på ett tufft uppdrag. Ser fram mot att vårt fortsatta arbete tillsammans.

   Som du vet så har jag haft mina duster med media och det är lätt, i alla fall för mig, att bli helt uppslukad av det. Både du och jag vet vad som hänt och kan vila i det.

 • Det är ju inte utan jag blir lite trött, tröttare än vanligt på morgonen, när jag läste kuriren i morse. Rubriksättarna har ju troligtvis en uppgift att fylla… Men som både Hasse och Mattias nämner, det viktigaste är ju vad man själv vet och känner i detta.