Integration i fokus med webb-tv-tips

I nästa vecka har Katrineholms kommun ledarskapsvecka. Ledarskapsveckan är en ny och unik satsning för chefer i Katrineholms kommun där vi under en vecka samlar både externa och interna kompetenta personer som leder olika seminarier och workshops inom chefs- och ledarskapsområdet. Vår erfarenhet är att kompetensutvecklingen som ledare lätt nedprioriteras till förmån för annat som ”kommer emellan”, varför vi i år testar att samla utvecklingen tidsmässigt.  

På måndag inleder vi med chefsrådslag med fokus på integration. Då kommer vi bl.a. att få ta del av ett ungdomsprojekt som bedrivs i somras,  framtidsboxens tankar om hur vi ska bli världens mest integrerade Katrineholm. Deras slutsatser presenteras också live via webben så att även du som inte är närvarande kan ta del. Två av ungdomarna var precis här hos mig och lånade en videokamera och kommer att göra en intro till deras presentation, kanske kommer den redan imorgon.

På eftermiddagen kommer Troed Troedsson och ska tala om integration ur ett systemperspektiv. Med frågan ”Kan man integrera någon annan ?”. Även detta live-sänds via katrineholm.se samt på facebook och twitter.

Nervositeten inför detta börjar stiga redan nu – det måste bli bra, det kommer bli bra!

Dela: