Jag är nominerad till Influencer of the year!

Jag fick precis ett mail 🙂

”Hej Mattias,

Du har blivit nominerad till Influencer of the year inom StrategiTorget Kommuner 2013! Nomineringen har skett i samband med en undersökning inför StrategiTorget Bank & Finans 2011 som årligen arrangeras av Management Events.

Vad är Influencer of the year?

– Beslutsfattarna inom forumet har under vår research nominerat de personer som de ser som visionärer, pionjärer och/eller starkt har influerat branschen eller sin organisation på ett positivt sätt. Nu har vi sammanställt informationen från researchen och ser att du är en av de nominerade kandidaterna. Grattis! Syftet till priset är att lyfta fram de personerna och hylla de som gjort en bra insats. Deltagarna kommer att rösta på sin kandidat samtidigt som de anmäler sig till forumet. 2012 års vinnare var Håkan Sörman.

Kandidaterna för Influencer of the year 2012 är:

Mattias Jansson, Kommundirektör, Katrineholms Kommun

För att på ett innovativt och transparent sätt kanalisera ut till såväl medarbetare som medborgare ett tydligt och klart budskap. Mattias driver sitt ledarskap på ett öppet sätt och lyfter kommunen till en hög medvetandegörande nivå. Mattias har uppmärksammats på ett flertal sätt vara en driftig kommundirektör och även sedan tidigare nominerats till årets chef.

…”

Tack!

Dela: