Jag Àr nominerad till Influencer of the year!

Jag fick precis ett mail 🙂

”Hej Mattias,

Du har blivit nominerad till Influencer of the year inom StrategiTorget Kommuner 2013! Nomineringen har skett i samband med en undersökning inför StrategiTorget Bank & Finans 2011 som Ärligen arrangeras av Management Events.

Vad Àr Influencer of the year?

– Beslutsfattarna inom forumet har under vĂ„r research nominerat de personer som de ser som visionĂ€rer, pionjĂ€rer och/eller starkt har influerat branschen eller sin organisation pĂ„ ett positivt sĂ€tt. Nu har vi sammanstĂ€llt informationen frĂ„n researchen och ser att du Ă€r en av de nominerade kandidaterna. Grattis! Syftet till priset Ă€r att lyfta fram de personerna och hylla de som gjort en bra insats. Deltagarna kommer att rösta pĂ„ sin kandidat samtidigt som de anmĂ€ler sig till forumet. 2012 Ă„rs vinnare var HĂ„kan Sörman.

Kandidaterna för Influencer of the year 2012 Àr:

Mattias Jansson, Kommundirektör, Katrineholms Kommun

För att pÄ ett innovativt och transparent sÀtt kanalisera ut till sÄvÀl medarbetare som medborgare ett tydligt och klart budskap. Mattias driver sitt ledarskap pÄ ett öppet sÀtt och lyfter kommunen till en hög medvetandegörande nivÄ. Mattias har uppmÀrksammats pÄ ett flertal sÀtt vara en driftig kommundirektör och Àven sedan tidigare nominerats till Ärets chef.

…”

Tack!

Dela: