Katrineholmarna om frågan – Sveriges tråkigaste stad?

Igår så lade jag ut några fina katrineholmsbilder, varpå epitetet Sveriges tråkigaste stad kom upp på twitter. Självklart är det rent larv att så skulle vara fallet, men det intressanta är ju inte, tror jag, att jag som Katrineholms kommunchef säger att Katrineholm är bra – det intressanta är ju vad katrineholmarna säger. Detta är en liten film om det, som också visar några trevliga foton av staden.

Dela:
 • Pingback: Nära()

 • Andreas Ek

  Jag pluggade som ung på KTS och minns mina år i Katrineholm med värme. Med familjen återkommer vi varje sommar till Djulö och njuter.

  Jag har aldrig hört uttrycket.

 • Amir

  Jag vet inte i fall
  Katrineholm är ”Sveriges tråkigaste stad” (alla Katrineholmare känner
  till expressens artikel om detta). Man kan inte bara generalisera så där. Jag personligen tycker att
  Katrineholm kan vara bra för barn och ungdomar upp till 18-19 år. Man kan då
  komma tillbaka som pensionär. Men annars så finns det ingenting i Katrineholm
  för folk som vill plugga och ha en framtid inom något annat än McDonald’s, lagararbetare, osv. Jag åkte ifrån Katrineholm efter gymnasiet och jag kan aldrig
  tänka mig flytta tillbaka. Men det är min åsikt i och med att jag har åkt runt världen och sett att det finns mycket mer där ute än vad man hittar i Katrineholm. De flesta som är kvar i Katrineholm, speciellt ungdomarna över 19 år, är närsinnad utan någon förståelse på hur världen
  snurrar…..

  • Många väljer att komma tillbaka i samband med att de bildar familj. Det är bra att se sig om i världen först tycker jag.