Katrineholms ekonomichef går vidare

En av mina närmaste medarbetare, ekonomichef Anne Andersson har fått jobb som ekonomidirektör i Örebro kommun.

Ett stort gratts Anne, Örebro har gjort ett strålande val – all lycka.

Anne skriver själv.

Kära medarbetare och kollegor!

Jag vill berätta för er att jag kommer att lämna min tjänst som ekonomichef i kommunen, efter sommaren. Jag har blivit erbjuden en ny tjänst som ekonomidirektör i Örebro kommun, och tackat ja. Örebro är min hemkommun, och det är givetvis både spännande och stimulerande att få chansen att arbeta med ”mina hjärtefrågor” i en strategisk roll på hemmaplan.

Under drygt tre år har jag haft den stora förmånen att få verka som ekonomichef i Katrineholm, vilket är en slags livsupplevelse som jag tar med mig i hjärtat. Så många fantastiska medarbetare och kollegor jag har, en uppskattande politisk församling och en chef som på alla sätt, från första dagen, gett mig sitt stora stöd och varit en stor inspirationskälla. Stort tack till er alla!

Jag har lärt mig så mycket under dessa år! Det har varit värt att pendla motsvarande 1,5 varv runt jorden (ja, ungefär så mycket är jag uppe i) för att få vara med om det vi gjort tillsammans.

Det är inte utan vemod som jag fattat mitt beslut, men jag känner samtidigt en stor förväntan inför det nya uppdrag som väntar. Jag kommer att börja min nya anställning i början av september, och det innebär att med semesterperioden för dörren blir mina kvarvarande arbetsveckor inte så många.

Jag hoppas träffa många av er innan jag lämnar kommunen, och jag vill också passa på att önska er alla en skön och trevlig sommar!

/Anne Andersson

Anne kommer att lämna ett tomrum hos mig och i Katrineholm. Tack för din tid i Katrineholm Anne!

Dela: