Katrineholmsrevyn – Så himla mycket bättre

Cissie Brunosson, strålande producentIdag var jag med barnen på revy – Katrineholmsrevyn – Så himla mycket bättre. Den var helt strålande! Det var 27:e året i rad som Katrineholm har en egen lokalrevy.

Nu har jag tyvärr inte sett alla, men revy kan ju vara helt bedrövligt. Men inte i Katrineholm och inte med dessa personer som lägger ner så mycket tid för att leverera något så högklassigt.

Magisk sång.

Magisk dans.

Ett gäng stjärnor helt enkelt!…och väldigt, väldigt roligt.

Storslagen, varierad och med några riktigt bra revynummer, så skulle man kunna sammanfatta årets föreställning av Katrineholmsrevyn, Så himla mycket bättre. Man kan också slå fast att när det kommer till sång, dans och musik, så måste Katrineholmsrevyn vara svårslagen i amatörklassen. 

(KatrineholmsKuriren 2012-01-07)

Se gärna bildspelet här

…om jag fick en släng av sleven?

Klicka på bilden för att se klippet!

Jodå – först i numret Logga in – Gilla!

– Jag har en relation med Mattias Jansson

– GILLA

Jag fick också både vara med i berättelsen om mitt förslag att utrusta våra ledamöter med läsplattor, som stoppades då alla elever först skulle få dator. Detta ledde enligt Breaking News med C.B. till att ledamöterna nu har ritplattor 🙂

Nämda C.B. relaterade också till årets julklapp, matkassen som nu enligt uppgift fanns i en katrineholmsutgåva med  bland annat Bie Vatten och en lagom tjock kommunchef i sina bästa år, eller hur var det?

Jag fick också det stora nöjet att ta en sväng om med den storbystade panelhönan och ska enligt utsago nu vara helt färdigtestad för att inte ha silikonallergi.

Min dotter på sju blev lite orolig om nu allt detta var kul…

…men det var det.

En mycket underhållande revy som jag varmt rekommenderar att du går och ser om du har möjlighet.

Ett stort tack!

Klicka på bilden för att se klippet!

 

Dela: