Kommunchef kommenterar – 12 November, 2010

Dela:
 • jeanettefors

  @Kommunchef Trevlig fredagsläsning. Tack!

 • Pingback: Tweets that mention Kommunchef kommenterar – 12 November, 2010 -- Topsy.com()

 • Ang ”Företag rensar upp i mailboxen”

  Jag läste också den artikeln för den relaterar till mitt eget arbete: jag skriver en uppsats om sociala medier och kompetensutveckling i arbetslivet på Stockholms universitet.

  Du skriver att ni ska införa sociala medier som intranät nästa år. Kan du skissera hur planerna ser ut? Ingår kompetensutveckling som en aktiv komponent?

  Jag ser framför mig att det sociala intranätet är ett kraftfullt verktyg för kompetensutveckling, där det formella lärandet (utbildning/kurs) är byggstenarna, det informella (informationsutbyte via sociala media) är drivkraften. Lärandet upphör aldrig och en fri tillgång till information och kunnande är nyckeln. Med sociala medier är detta möjligt.

  Läs gärna min artikel

  http://www.masterclass.se/sociala-medier/enterprise-2-0/