Kommunchef kommenterar – 17 December, 2010

Dela:
  • Pingback: Tweets that mention Kommunchef kommenterar – 17 December, 2010 -- Topsy.com()

  • Halloj! Nu har jag svarat på din kommentar!

    Skrev så här:

    Hmm, ja, här kanske jag inte varit tillräckligt tydlig. Jag pratar, precis som du, om att söka belöningen i den egna tillfredställelsen. Något som kommer av den naturliga feedback man får av uppgiften, tonerna, vännerna, miljön och av att fundera på saker. Jag tror nog att det kan vara väldigt belönande att vara eftertänksam! Jag brukar själv njuta av det!

    Jag tänker även att det framförallt är operant psykologi, att konsekvenserna styr beteendet mer än vad det är betingning, att beteendet paras med en positiv upplevelse. (Som klockan och saliveringen i fallet med Pavlovs hundar)

    Hur menar du med eftertänksamhet och med äkta belöning?