Lärresa – Dag 1 – Resa

5:15 ringer klockan i Katrineholm. Får skjuts till 6:02 tåget av mitt <3

Arlanda vid 8:15, färdigincheckad och vid gaten i tid. 10 personer från toppledarprogrammet som jag inte träffat innan är med på resan. Jag och Yvette är de enda två av kommundirektörerna. Jag väljer att se det som att det är spännande att möta nya människor. 

  Stressigt byte i Chicago, men det visar sig att planen är sent så vi hinner med bra. 

Fick bland annat åka förarlöst tåg – wihii 

   

United Airlines till Houston för att sent om sider ta en buss till hotellet. Klockan är fem här – dvs 12 hemma, vilket börjar kännas. 

Vi möter upp med min amerikanske kollega med fru och arbetskamrater. Kvällen avslutas på sportbaren invid hotellet.  

 Hamburgare – check

Budweiser – check

Nu önskar jag efter 24h godnatt 

Dela: