Medskapande Katrineholm

Vill du vinna biljetter till Diggiloo i Katrineholm den 13/8?

Skräpigt i lustgården

Vi har ett säreget minnesmärke i Katrineholm – Trolleträskruinen. Men det ser ut som en soptipp när man ska följa stigen dit ner.

I vintras låg det massor med snö dumpat på den platsen. Var det inte meningen att det skulle städas upp till turistsäsongen börjar? Annars har vi ingen ”skön lustgård” att bjuda turister och kommuninnevånare på!

Solsidan

(Katrineholms Kuriren 2011-06-17)

Det var inte bra att vi inte hunnit detta, ursäkta, Vi har idag varit på plats och börjat städa upp.

Som kommunal organisation är det svårt att hinna med allt som krävs och förväntas, men vi vill alla göra ett gott jobb för Katrineholm.

Men till syvende och sist så kommer Katrineholm inte att bli bättre än vad vi som bor och verkar här gör kommunen till. Det är vi som skapar den här platsen.

Vad har du gjort för att göra Katrineholm, Sveriges Lustgård till en bättre plats?

Berätta nedan. Du kanske har städat efter någon, delat med dig av något fint eller gjort något annat som du tycker att någon annan, till exempel kommunen, borde ha gjort.

Vinnaren av två C-biljetter utses på onsdag den 22/6 av en jury från informationskontoret och KLF-ledning och meddelas via angiven e-post samt här på bloggen.

Dela:
 • Jenny Bolander

  Något som jag har gjort och fler med mig är att välkomna nyinflyttande till Katrineholm. Jag tog till exempel med vår nya medarbetare på en guidad cykeltur, tipsade om mina favoritställen och gav ett litet ”kit” med kartor och blandad information. Kommunen gör mycket, däribland träff för alla nyinflyttade med guidade busstur, tidningen Nyinflyttad och att finnas på sociala medier. Kan fler och vi tillsammans (kommun, medborgare, föreningar, näringsliv göra mer för att alla nyinflyttande ska känna sig välkomna och som en del av Katrineholm?

 • Tack för era bidrag – tillsammans bygger vi Katrineholm!

  Vinnare i denna tävling är Cissi Albringer;

  ”Jag har lämnat in ett projektförslag till Socialtjänsten som kommer och gynna ensamma föräldrar….kommer mer info efter 15 aug…:) Har en grupp på facebook…ensamma föräldrar och vi är 81 stycken som delar tankar, ideer, och stöttar varandra som ensam förälder…i det som är jobbigt, roligt.”

  Vinsten hämtas ut i reception på Gröna Kulle. Grattis!

 • Cissi

  ååå vad kul säger ett jätte stort TACK till juryn….önskar er oxå en trevlig sommar…

 • Pingback: Facebookgrupp för ensamstående föräldrar()