Nej, sociala medier är inte det enda jag ägnar mig åt

Sitter just nu på en dragning om internationella investeringar och näringslivsklimat på Stockholm Business Alliance. Som vanligt vid sådana här tillställningar så träffar man nya människor. I samtal med en näringslivschef på plats fick jag precis klart för mig att allt jag gör är att använda sociala medier. Jag har till och med anställt en stabschef som sköter allt annat, underförstått, av mitt jobb. Det visade sig att hon följde mig på twitter och att de häromdagen haft en träff där de bl.a. diskuterat detta oh mig.

Mina medarbetare, som ser vad jag fatiskt ägnar dagarna åt trodde nog det var ett skämt. En väldigt liten del av mitt jobb är ägnat enkom åt digital kommunikation. Hennes mening dementerades tydligt.

Å ena sidan så kan jag bli irriterad på den här typen av ifrågasättanden, på gränsen till förlöjliganden. Å andra sidan så är det nog väldigt naturligt att det bli precis så.

Den som inte lever integrerat mellan analog och digital kommunikation förstår inte hur det går till och vad det ger och i och med det hur lite tid det tar och med det hur mycket det faktiskt ger.

Hur ska vi fram det?

– Posted using BlogPress from my iPad

Dela: