Noterat 11/4-11

Dagens personliga kommentarer

 • ”Sociala mediers” framtid

  Jag är helt med Thomas här gällande privat och personligt samt helintegrerade enheter.När det gäller den digitala klyftan så tänker jag dock inte på den primärt som olika världar, utan olika sätt att dels ta till sig information och sedan att i steg två eventuellt välja att kommunicera och bryta sina argumentent kring sin slutsats av den informationen.

  I vår ”digitala-klyftan-linda” så är fokus att stimulera människor till att kunna ha samma faktabas för sin subjektiva syn. Eller författaren tidigare uttryckt det, det handlar inte om en digital eller analog klyfta utan just om ATT det är en klyfta.

 • Vad gör man? – Fritt ur hjärtat – kkuriren.se

  Ja vad gör man med en sådan här insändare? Jag kan ju omöjligt besvara den själv.Jag blir också så fundersam på denna signatur, för om det är samma person som har kommenterat en hel del på bloggen så har jag verkligen försökt att ha en kommunikation med personen. Bland annat i detta inlägg  http://mjansson.se/2011/03/tar-kommunchefen-intryck/

  Min ledarprofil finns här http://kommunchef.posterous.com/min-ledarprofil

  Lägger dock märke till en kommentar på artikeln av Gunnar Westermark som jag i olika former arbetat tillsammans med i 10 års tid 🙂

 • Kommunen gör sin digitala värld analog – Katrineholm – kkuriren.se

  En viktig sak för demokratin. Vill du veta mer så läs gärna http://mjansson.se/2011/04/delaktighet-oavsett-om-den-ar-digital-eller-analog/

 • Katrineholm mest på hugget – Regionala nyheter | svt.se

  Ett trevligt inslag från Katrineholm om solenergi.Vill du höra en liten anektot om detta inslag? Kl 10 på söndagmorgonen så ringer min telefon. jag sitter då med ett gäng vänner på ett hotell i Waxholm. Reportern meddelar att han kommer till Katrineholm kl 11:30 för att göra ett inslag om solenergi. Efter någon timmes olika samtal så fick vi till detta mottagande. Riktigt bra av Göran tycker jag och är det en sak jag har fått lära mig genom åren så är det – alltid serva media 🙂

 • KI och Duveholmsgymnasiet i Katrineholm – Samarbete med skolor – Karolinska Institutet

  En fantastiskt bra insats i bryggan mellan utbildning på olika nivåer.

 • Digitala invandrare vs digitala urinvånare

  Men kan en digital invandrare någonsin bli en urinvånare?

 • Krav på laglig sprayvägg – Nyheterna P4 Sörmland | Sveriges Radio

  Detta har också diskuterats i katrineholm. Jag tycker teoretiskt att det låter klokt. Dock menar polisen och andra jag talat med att en laglig vägg inte stoppar klotter. Mycket därför att klottrare och seriösa målare inte är desamma.

 • Veckans ord:

  Ja, herregud.

Dela: