Noterat 2/5-11

Dagens personliga kommentarer

 • Nu har han försonats med sin hemstad – Regionala nyheter | svt.se

  Katrineholms ambassadören Gabriel Forss, senast aktuell i körslaget, i ett längre reportage.  Jag och Gabriel är jämngamla och båda uppväxta i Katrineholm. Jag måste säga att den Gabriel jag lärt känna genom körslaget nu är fascinerande. Ett stort och gott hjärta som genom musiken sprider sådan ärlig glädje.

 • Om frihet, mästare och lärljunge och vikten av att känna tillhörighet

  Mycket bra om livets relativitet. Att vara fri är att vara fri från något. Att vara glad står i motsats till att vara ledsen. Yin och Yang helt enkelt, eller Einstein, allt är relativt!

 • Nya intranätet 
vållar diskussioner – Katrineholm – kkuriren.se

  Vårt nya ”virtuella kommunhus” vållar diskussioner. I papperstidningen står att läsa ”Allt handlar snart bara om twitter, facebook och sociala medier”. Detta är en intern kommunikationsplattform med ett dokumenthanteringssystem. Beslut om investeringen fattades i november, en förstudie var framtagen innan beslutet. Kopplingen till sociala medier är att det ska gå att kommunicera och att systemet enligt direktivet ska efterlikna ett dominerande annat digitalt medie.<br>Jag tror på samverkan och detta kommer att effektivisera till stöd för våra kärnverksamheter.

 • Team Gabriel startar egen insamling – Katrineholm – kkuriren.se

  Gabriels Änglar – ett Friends projekt. Från kommunens sida så går vi in med en CD-produktion om 1000 ex till projektet samt stöd i form av sk ”dagsverken” i skolorna med start i höst.

Dela: