Nu utvecklar vi Stortorget – tillsammans

Idag lanserade vi utbyggnaden av Tommy Myllymäkis restaurang på Stortorget och så började vi riva delar av murarna på torget. 

 Här finns ritningarna på hur ombyggnaden kommer att se ut.
Stortorget

 Läget är rätt – rätt geografiskt och rätt för handling och förändring.

 

Dela:
  • Sven Tegsveden

    Det här är ett bra initiativ tycker jag. Hoppas att den nya restaurangen kommer att erbjuda bra mat. När det gäller matställena i Katrineholm, så är väl kvalitéten varierande – om man ska uttrycka sig diplomatiskt. I somras så åt jag några gånger vid Stora Djulö värdshus, för jag tycker att miljön är så fin och inspirerande där. Jag satt ute och det var fint väder. Men maten! Vid Stora Djulö blev jag serverad den sämsta mat som jag någonsin har upplevt på en restaurang.

    • Charlotte Thim

       Det sårar mig att du inte tycker att maten är till belåtenhet på Stora Djulö. Tack och lov är du nog ganska ensam att tycka illa om min mat. Hälsningar Charlotte Thim Stora Djulö