…och det nya är

Centigo!

Idag börjar jag arbeta som senior rådgivare. Jag kommer ha en central roll i Centigos fortsatta satsning inom offentlig sektor. Mitt fokus kommer att vara transformation som påverkar allt ifrån styrning, ledning, digitalisering till organisationsutveckling och allt därtill. Jag kommer också att ha en coachande roll i Centigos organisation och jobba med en bredd av uppdrag framförallt hos kommuner och regioner (allt behöver inte transformation ;)).

Jag valde Centigo av tre skäl. Jag har hört mycket gott om företaget från såväl kunder som medarbetare. Jag får möjlighet att fortsätta jobba för det gemensamma tillsammans med många kommuner och regioner. Jag blir en del av ett värderingsstyrt ambitionsdrivet företag där kollektivt ledarskap står i fokus. Det är framtiden.

VI hörs!

Dela: