Om det inte fanns musik så skulle jag aldrig vara glad

När jag var sådär 10 år så sa jag till min mamma.

Om det inte fanns musik så skulle jag aldrig vara glad

Det var nog en sanning med modifikation, men musik kan öppna upp mot vårt inre känsloliv på ett fantastiskt sätt. Ofta när jag lyssnar på riktigt innerlig musik så rinner tårarna av närhet.

Jag har på senare tid fått ta del av några fantastiska Katrineholms-talanger.

Team Gabriel är en av dem. I´ll be there är enorm

En av deltagarna i Team Gabriel är Simon Hassle. Jag har så fasnat för denna otroliga låt, med en viktigt budskap. Hållbarhetens gräns och vår hantering, vad vi gjort, vad vi gör och vad vi måste göra.

En annan Katrineholms-talang av rang är Fardos Jhamster som skrivit denna låt själv. Jag var på ett helt magiskt bröllop i höstas där Fardos stod på en brygga och bara sjöng rakt ut helt själv – rakt in. Våga tro!

Icke att förglömma är Erik Hassle, förövrigt Simons kusin och nyligen utsedd till Katrineholms-ambassadör som gör en fantastisk berättelse om om att lämna faser i sitt liv. För visst är det så. Den plats där vi växt upp står för värden som vi inte genom hela livet vill kännas vid. Vi är många som behövt bryta oss loss, för att sedan återvända och värdesätta det vi lämnat, som nu ligger närmare det vi är än vad det gjorde då.

Välkommen bort – Välkommen hem

Musik och lycka går ihop och vi behöver hitta sätt att nå vårt inre.

Läge för liv och lust.

Dela: