Omväxling förnöjer

Marknadsföringssnack med näringslivschefen

Fascineras ibland över bredden i mitt jobb och liv.

Dagen började med att per bil ta mig till Botkyrka. Det blev en social resa med några vänner som också hade tågproblem. Vi avhandlade allt ifrån medier till etiska dilemmor i barnmorskerollen. Personligen så tycker jag att det är nog så svårt att komma till ro med att missa en timmes arbete som jag annars får gjort på tåget.

Gårdagskvällen blev sen så jag var iallafall ikapp med de flesta mailen. Fakturor är dock ett återkommande arbete. Just i Botkyrka är det allt ifrån fruktkorgar till konsultkostnader på mitt bord, än så länge…

Möte nummer ett för dagen var med ett antal medarbetare som påverkas av en organisationsförändring jag driver. Det handlar om att bilda en stab för kommunledningsförvaltningen med stödfunktioner. Det var en del frustration innan mötet, men det blev riktigt bra.

Dagens andra möte rörde OS 2022 där Botkyrka spelar en viktig roll för skidor och skidskytte på Lida frilufsområde. Jöran Hägglund håller ihop arbetet med en ansökan för Stockholm/Åre. Riktigt spännande om vi kan få till det.

Sedan var det rekrytering på agendan. Vi söker en ny näringslivschef till Botkyrka. Inser att fyra av fem luncher är möten. Avser rekrytera tillsammans med näringslivet.

Eftermiddagen spenderades med budgetberedningar med näringsliv, städ samt demokrati och mänskliga rättigheter.

…lyckades sedan ta mig hem på rekordtid då Malmötåget stannade i Katrineholm för en gångs skull.

Här hemma ”lagade” jag thai ;), har monterat en lampa, kopplat in en repeater till WiFi (riktigt bra), blivit irriterad på telia och viaplay, betalat räkningar. Blev precis bjuden på glögg av ungdomarna.

Nu inväntar jag att älsklingen ska komma hem från sitt värdskap på friskis.

Godnatt!

 

Dela: