QR – koder för delning av papperstidningen enkelt

Jag tillhör ju det där skaran av människor som inte kan släppa tjusningen av tradionella trycksaker. Som dagligen läser två dagstidningar och ett antal veckotidningar och annat.

Däremot så gillar jag ju att utvecklas tillsammans med andra och att dela information och tanker med dig, för att skapa mervärde. Problemet är att kopplingen mellan det analoga och det digitala inte alltid är optimal. Man får leta och leta på webben för att hitta den där artikeln som man vill dela på Facebook eller Twitter, eller kanske blogga lite om.

I denna tidningen – TimeApp Magazine – så har man löst det med QR-koder. Det innebär att jag enkelt kan scanna av tidningen och få en direktlänk till webb-platsen. Smart tycker jag.
TimeApp Magazine 20111006

Hur kan jag/vi/ni/du använda QRtekniken ?

Dela: