QuickRespons med cred

Ibland klickar det. Ett spännande företag som gillar nya grepp som jag skrivit lite om tidigare. QR-koder kan innehålla mycket information och är rent tekniskt underanvända, men även i sin allra enklaste form så hjälper de så mycket tycker jag. Bara det att inte behöva leta upp artikeln på webben, där man för övrigt aldrig vet när den publiceras, sparar mycket tid.
Sharing is caring :=)

På Screen&Marknaden kommer man att fortsätta att utnyttja möjligheterna med QR-koder och man hoppas också att annonsörerna inser möjligheterna till mervärde i deras annonser.

Kommunchefen tipsade
Ära den som äras bör och faktum är att det var kommunchefen i Katrineholm; Mattias Jansson som vid en lunch frågade om redaktionen inte reflekterat över möjligheterna med QR-koder. Lite research och ett par dagar senare hade QR-febern drabbat Screen&Marknaden.
Mattias Jansson är för övrigt känd som landets kanske mest framstående kommuntjänsteman när det gäller sociala medier och framtida kommunikationstekniker. Man kan ta del av hans idéer och tankar på; www.kommunchef.com
Nu hoppas redaktionen på Screen&Marknaden att få in åtskilliga idéer, tankar och funderingar kring QR-koder, men en sak är säker; QR-tekniken är här för att stanna och om Du inte visste så står QR för Quick Response. Ganska självklart, eller hur?

via P&K Utvecklingskonsult AB .

Dela: