Varje människa har en berättelse

image

Har du tänkt på skillnaden i möten om du verkligen intresserar dig för att möta en annan människa?

På lunchen precis så var jag på en restaurang där det vid kassan fanns en kopp, lyckobrunn med lite pengar i. Jag frågade lite halvt skämtsamt vad som händer med mina lyckopengar. Jag fick då veta att de oavkortat går till Barncancerfonden. Jag fick inlevelsefullt förklarat vad fonden gjort för deras familj. Hur deras barn fått cancer och tillfrisknat. Jag fick av dem båda när jag hämtade kaffe veta om det fantastiskta stöd de som föräldrar fått av Barncancerfonden. 

Häromdagen åkte jag taxi med vad det visade sig en väldigt känd låtskrivare som bl.a. ska ha med ett bidrag i melodifestivalen och skrivit musik till Khaled.

Att våga och att orka ta in ger oss den samhörighet som är en mening med vår existens.

Varje människa har en berättelse som vi kan möta i samhörighet.

Dela: