Blogg om bloggen – från en icke monsterbloggare som vill utvecklas

Erlon skrev på bloggen för några dagar sedan

0 comments, 0 reactions på nästan alla bloggposter. Den kommunicerande kommunchefen verkar ägna sig åt envägskommunikation. Är världen inte mogen för dig än..? Eller har du missbedömt din målgrupp?

Hur många besökare har du här på bloggen?

Det fick mig att fundera. Jag får i och för sig många kommenterar på twitter och facebook, så Disqus-inläggen är ju inte hela sanningen. Men jag vill ju verklligen kommunicera och se även blogginläggen som en start på en diskussion – ett socialt medie.

Som vanligt så börjar all förändring med mig själv, så jag kan inte skylla på att världen inte är redo.

Har jag missbedömt min målgrupp? Tror att den är bred, mest kommentarer brukar det dock bli kring inlägg om just sociala medier. Rimligen är min målgrupp dem som är intresserade av en kommunicerande kommunchef?

Jag får dock många direktmeddelanden både på twitter, facebook och mail om blogginlägg. Så några i målgruppen ser inte riktigt idén med att föra resonemanget inför öppen ridå, vilket är poängen med ”social-casting” på sociala medier.

Har jag några besökare på bloggen? Jag installerade en applikation i lördags för att mäta det i helgen och blev förvånad över resultatet.

Jag tycker att det känns som många besökare, men jag vet inte.

Nåväl fördjupade mig min blogg-skola av Sofia Mirjamsdotter. Byggde om min tumblr-blogg enligt hennes råd. Gav mig på HTML-vilket var kul. Gärna feed-back på hur bloggen blev, vad tycker du? Förhoppningen är att bloggen ger en samlad bild och är snygg. Tack @mymlan.

Hade dock redan etablerat att det var just Tumblr som gällde. Ämnet känns givet – jag bloggar ju som kommunchef. Jag är presenterad på bloggen mm.

Ska pinga min blogg mer och registrera den enligt Sofias råd, se för övrigt hennes film och besök hennes blogg.

Men till syvene och sist – vad kan jag göra för att du ska vilja diskutera mer här?

Dela: