Diggiloo & Allsång i Katrineholm

I somras hade vi både Allsång och Diggiloo i Katrineholm. Båda arrangemangen var fullkomligt strålande!

Jag har varit i kontakt med företaget som ansvarade för Diggiloo Katrineholm under hösten. Igår fick jag besked om att turnén inte kommer att stanna i Katrineholm 2012. 

Med den fantastiska platsen vi har för den typen av arrangemang nere vid Djulö så ser jag framför mig något annat riktigt bra arrangemang. Nu kanske vi istället ska koppla ett stort händelse med bra artister i slutet på katrineholmsveckan nästa år till firandet 150-års firandet av Katrineholm som järnvägsknutpunkt?

Det är viktigt att det fortsätter hända mycket i Katrineholm.

En annan fantastisk upplevelse i somras var Allsången. Fyra, som jag förstått det fantastiska kvällar proffsigt arrangerade och genomförda. 

Här tecknade Katrineholms kommun avtal i år om ett att vara huvudsponsor. Efersom arrangemanget är viktigt för katrineholmarna men väldigt väderberoende så avtalade vi om att täcka ev. förluster upp till 225 tkr. Det har nu visat sig att vi inte behöver täcka ett så stort underskott. Först fick vi uppgift om att arrangemanget genererat en vinst, men nu visar det sig att det tidigare meddelade positiva ekonomiska resultatet var en miss i kommunikation mellan produktionsbolaget och Ernst & Young. Vi betalar enligt underlaget istället ut en ersättning om 24 tkr.

Jag är övertygad om att det är väl investerade pengar för katrineholmarna både vad gäller upplevelsen och vad gäller marknadsföringen.

Eller vad säger du?

Dela: