Får jag lov att bli förbannad?

 

Angry! by danorbit.Ibland blir jag förbannad. Ibland händer det på jobbet.

Om du vill ha den formella kommunchefsrollen så sluta läs här.

Får jag som kommunchef visa att jag blir arg?

Hur mycket skit ska jag ta innan det brister?

Den här veckan har jag ställt mig den frågan ett antal gånger. Jag har fått lirka och vara förtående trots att jag inte gjort fel. Be om ursäkt och hålla igen, för att kunna göra ett bra jobb för katrineholmarna. Jag avskyr vad det gör med mitt inre. Det känns som att jag gör våld på mig själv.

Jag blir så arg på människor som tror att det är så lätt att ha en roll som jag har. Som kan vräka ur sig vad som helst och sedan när jag replikerar anklaga mig för att vara  spydig. Jag håller fullkomligt på att explodera av frustration.

Jag vrider mig ut och in för att vara personlig och öppen men just när jag blir förgrymmad är det som att det är stopp. Ilska får inte uttryckas.

Bleargh! by danorbit.

Men sitt där du på din förbenade pidestal och lägg alla problem utanför dig själv och varför inte lägga den hos någon du inte behöver ansvara för.

Lägg den hos någon med makt som du inte behöver visa medmänsklighet.

 

Får jag då lov att bli förbannad?

Dela: