Skapa "Medskapande rekrytering" tillsammans

Häromdagen så skrev jag ett inlägg om medskapande rekrytering, vilket har mottagits väl, med mycket diskussioner. Tack alla för era bidrag, utan dessa skulle vi inte vara där vi är idag.

Idag träffade jag personalkontorets medarbetare och efter detta fattade personalchefen beslut att gå vidare i att ta fram en projektplan för att genomföra detta, om jag får säga det själv, banbrytande projekt.

Men vi vill ju inte göra detta själva utan bjuder in alla som vill att bygga detta tillsammans i realtid. Vi gör det imorgon, onsdag kväll mellan 20:00-22:00 via kanalerna nedan som kompletteras med en Twingly-channel på hashtag #HRholm. Om du vill embedda strömmen hos dig så går det bra, läs mer här.

Vi kommer att använda metoden Lots®, se nedan.

Häng med – så gör vi detta tillsammans!

http://live.twingly.com/hrholm – http://piratepad.net/hrholm – http://www.ustream.tv/recorded/15401119

LOTS

Lots® står för Logiskt tillvägagångssätt och är ett reflektionsverktyg som hjälper dig att se helhet och arbeta fokuserat. Lots® är en strukturerad process, ett gemensamt språk och verktyg för utveckling av vår verksamhet. Med hjälp av öppna processfrågor, reflektionsverktyg och en tydlig struktur kan man angripa problem och frågor på ett naturligt sätt. Lots® främjar nyfikenhet, öppenhet och vilja att bidra till vår gemensamma utveckling.

Dela: