Skulle jag dela med digitala värld?

Jag skrev för några dagar sedan

Nu har jag kommunicerat i sociala medier i ett drygt år och börjar känna mig ganska nöjd med det tekniska upplägget. Jag är på intet sätt någon teknisk expert. Min profession som kommunchef kräver mer av kommunikativa förmågor. Hur som helst så efterfrågar deltagare på föreläsningar och seminarier jag talar på ofta just en teknisk beskrivning av hur man i praktiken gör.

Jag använder bloggen kommunchef.com som nav. Den är tillsammans med ett antal andra tjänster i sin tur kopplad till RSS-flöden som går både till vårt intranät samt sammanställs tillsammans med kommunens andra officiella sociala medier.

 Så, nu är min fråga till dig; Vilka tekniska sociala-medie-lösningar vill du att jag skriver om?

 …och sedan kraschade webb-hotellet, vet dock inte om det berodde på denna fråga 😉

Hur som helst så var det ihoplänkning av tjänster som fick mest röster, så det får bli en post på det…

Dela: