Vad ska världens blickar se? – Millenium-trilogin i Katrineholm

Förra tisdagen strax efter fem fick jag ett mail

Hej Mattias!

Jag är projektledare för inspelningen av den amerikanska versionen av ”Milleniumfilmerna” som David Fincher skall regissera.

Jag har några akuta frågor och skulle gärna vilja prata med dig då vi troligen kommer att filma i er kommun.

 Bästa hälsningar

 Malte Forssell

Jag kan ärligt säga att jag blev lite skeptisk, bränd av en del lycksökare som kontaktat mig genom åren. Nåväl jag svarade med vändande post att jag fanns tillgänglig och några minuter senare ringer telefonen.

Mycket talar alltså föra att”The Girl With The Dragon Tattoo” kommer att filmas ca 3 veckor i höst i Katrineholms kommun. Vi har haft flertalet kontakter med projektledningen sedan dess och kommer att träffas inom kort.

Självklart ska vi, precis som Katrineholms Kuriren skriver ta tillvara på detta unika tillfälle att sätta Katrineholm ännu mer på kartan!

Dela: