Vi KÖR på tro

Om det undgått någon så har Katrineholm en kör i Körslaget – Team Gabriel. Jag var precis och träffade dem inför deras store ”homecoming” på söndag. Jag bara känner en sådan glädje med det gänget. Så mycket talang och så mycket värme.

Från början så fanns det lite synpunkter kring vårt engagemang, men så fantastiskt det har blivit. Dessa 21 människor har på något sätt enat Katrineholmarna kring en fråga.

Det är så lätt att i sådana här sammanhang att organisationen kommunen tar över kommunens medborgares engagemang. Katrineholmarnas engagemang är ju så mycket större än vad organisationens någonsin kan bli. Vi formulerade syftet för kommunens engagemang som;

Kommunen, näringslivet och medborgarna ger ett gemensamt stöd till kören och till platsen så att Katrineholmare får en ökad ”VI-känsla”

Team-Gabriel hängde genast på.

Engagemanget från Katrineholm lät inte vänta på sig. Just nu gillas Katrineholms Kören – Team Gabriels facebooksida av över 3 000 personer.

Katrineholm är Katrineholmarna och i grunden så byggs alltid en plats, organisation eller grupp av människornas samlade egenskaper och tro.

Tro på sig själva – Tro på Katrineholm och därmed – Tro på oss själva som Katrineholmare

På lördag vinner vi igen – det tror jag på!

Dela: